Catalunya Diari

Tot a punt per a començar la Corremarató

Tot a punt per a començar la Corremarató| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Després de superar les 7 etapes, i de fer d'entre 50 i 70 quilòmetres diaris, els tres esportistes arribaran a Montoliu de Lleida el diumenge 16 de desembre, dia de la Mataró de TV3. Durant aquest temps, visitaran diferents pobles i ciutats de Catalunya com Sant Pere de Rodes, Figueres, Girona, Sant Esteve
d’En Bas, Vic, Sant Benet de Bages, Montserrat, Igualada, Cervera i Tàrrega.
 
El repte serà esportiu però sobretot solidari, ja que els donatius recaptats contribuiran amb la Marató de TV3 d’aquest 2012. Enguany dedicat a la investigació, la recerca del càncer i la millora del seu tractament amb l’objectiu que sigui més personalitzat. El donatiu proposat és de 12 euros per 1 quilòmetre amb l’objectiu d’aconseguir apadrinar els 415 quilòmetres de recorregut que realitzaran els esportistes a peu i els 415 quilòmetres en bicicleta, és a dir, un total de 830.
 
Per cada donatiu s’obsequiarà amb una braga de coll amb el logotip de la Corremarató. L’organització ja ha visitat diferents ciutats de Catalunya on s’ha fet promoció d’aquest esdeveniment i ja s’han recaptat força donatius. A Lleida, el proper dia 8 de desembre, es podran fer donatius durant tot el dia a la Plaça Sant Francesc de l’Eix Comercial de la ciutat.
 
La Corremarató també comptarà amb la col·laboració de diferents esportistes, amics i companys de curses que acompanyaran als tres esportistes en algunes de les etapes. Finalment, en l’última etapa el gimnàs EKKE oferirà un acompanyament solidari amb els tres esportistes. Tothom que ho desitgi, s’haurà d’inscriure al mateix gimnàs, i l’acompanyament consistirà en recórrer conjuntament els últims 14 quilòmetres des de Lleida fins a Montoliu de Lleida. El recorregut finalitzarà en aquest municipi, on es durà a terme al poliesportiu de la mateixa localitat amb un piscolabis amb els participants.


Comentaris

envia el comentari