Catalunya Diari

El Transbiela CB Lleida s’estrena a Copa Catalunya

El Transbiela CB Lleida s’estrena a Copa Catalunya| Redacció - Fotografia: CB Lleida

 

El sènior Transbiela CB Lleida s’estrena aquest diumenge davant el Viladecans a la categoria Copa Catalunya després de l’ascens assolit el passat mes de maig a la màxima categoria del basquetbol femení a Catalunya i per primera vegada en la història del club.


L’equip, dirigit una temporada més pel Dante González i Tomàs Gracia (preparador físic), arranca la competició "amb el repte de la permanència i la consolidació de la plaça per poder convertir-se en un club de referència a Catalunya competint al màxim nivell possible".
 
El Transbiela de Copa Catalunya està format per vuit de les jugadores de l’equip que va assolir l’ascens: Anabel Ticó, Begoña Feliu, Aisling Satorra, Carla Calonge, Blanca Rosell, Maria Massuet, Núria Salo i Paula Ibáñez. L’equip s’ha ampliat amb el reforç de tres noves jugadores: Ester Sintes (la temporada passada va jugar amb el Reus Ploms de Copa Catalunya), Noemí Gómez (va jugar la temporada passada a la categoria 1a Nacional amb el CD Blanca de Castilla Filipenses-Palencia) i Anna Vallverdú (jugadora cadet provinent del Bàsquet Almeda i ex jugadora del Club que jugarà en categoria júnior interterritorial i Copa).
 
EL Transbiela CB Lleida, que va encetar els entrenaments d’aquesta temporada a mitjans del passat mes d’agost, va jugar el passat cap de setmana a Bilbao y Guernika (Biskaia) tres partits de pretemporada amb els equips vascos Biskaia GDKO i Gernika Kesb amb un balanç de dues victòries i una derrota. A aquests partits amistosos cal afegir els disputats amb el CB Valls i CB Secà. 

Comentaris

envia el comentari