Catalunya Diari

Tres atletes del club Lleida Unió Atlètica, campiones d'Europa

Tres atletes del club Lleida Unió Atlètica, campiones d'Europa| Redacció - Fotografia: Club Lleida Unió Atlètica

 

Tres atletes del club Lleida Unió Atlètica s'han proclamat recentment campions d'Europa de pista coberta de veterans a Torun (Polònia). Les campiones són Yolanda Badía, or als 400 metres llisos; Elisabet Ruz, a la prova de relleus 4x20;, i Anna Serra, segona a la prova de 60 metres tanques.

Yolanda Badía ha guanyat l’or a la prova de 400 metres llisos per a majors de 40 anys amb una marca de 59”17; a la prova de relleus 4x200 Elisabet Ruz en categoria majors de 35 anys i Anna Serra en categoria de majors de 40 anys també han aconseguit la medalla d’or formant part de la selecció espanyola. És de destacar que el relleu integrat per Elisabet Ruz va batre el rècord d’Espanya amb una marca de 1’46”14.
 
A més Anna Serra també es va proclamar sotscampiona d’Europa a la prova de 60 metres tanques.
 
Pel que fa a altres competicions, l’equip benjamí femení de relleus 4x60 metres llisos es va classificar brillantment a Castellar del Vallés per la final del campionat de Catalunya al fer la millor marca dels 40 equips participants.
 
I a Vic es va disputar dissabte una duatló de llançaments on van pujar al podi cinc atletes lleidatans: a la categoria sènior femenina es va aixecar amb el triomf Haja Gerewu del F.C. Barcelona, mentre que a la masculina ho va fer Albert Herrero del C.A. Montornés; i a la categoria de promoció femenina la vencedora va estar Alba Carrillo del Lleida U.A., mentre que a la masculina Marc Liébana i Dani Cogul també del Lleida U.A., es van classificar en segona i tercera posició.Comentaris

envia el comentari