Triple cita atlètica de la Lliga Ponent per aquest diumenge

Triple cita atlètica de la Lliga Ponent per aquest diumenge| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Lliga Ponent viurà aquest diumenge, dia 17 de maig, una triple cita atlètica: la Fraga Mercoequip, que arriba enguany a la sisena edició, i dos noves proves del calendari lleidatà, la Cursa de Running Sícoris Club i la Cursa Popular de Clariana de Cardener.

La competició de Fraga s'iniciarà a les 10.00 hores. El CA Fraga-Bajo Cinca, una de les entitats més actives dins la Lliga Ponent, organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament fragatí la sisena edició dels 10 quilòmetres i la 2a dels 5 quilòmetres Fraga Mercoequip, a més de la 7a edició de les curses escolars. El recorregut serà pla, molt apte per fer bones marques i que es mourà pels llocs més emblemàtics de la població. Hi haurà avituallaments, vestidors, dutxes, guarda-roba, carpa de massatges, podòleg i fisio, entre d'altres serveis, a més de la bossa del corredor amb obsequis.
 
Les altres dos proves són noves al calendari: la Cursa de Running Sícoris Club i la Cursa Popular de Clariana de Cardener. D'una banda, a Lleida ciutat se celebrarà la primera edició de la Cursa de Running 5 i 10 quilòmetres Sícoris Club. Serà a partir de les 10.00 hores i el centre d'operacions estarà situat al mateix Sícoris Club, que un dia abans, el dissabte 16 de maig, a partir de les 17.00 hores celebrarà una cursa infantil i una jornada de portes obertes.
 
A més, i paral·lelament a la Cursa de Running, se celebrarà la I Duatló Sícoris Club Lleida, que constarà de 5 quilòmetres de cursa a peu i 45 quilòmetres de ciclisme en carretera. Es disputarà a la mateixa hora (10.00) que la Cursa de Running i, com l'altra, comptarà amb obsequis per a tots els participants.
 
L'altra cita que neix enguany és la 1a Cursa Popular de Clariana de Cardener. La prova es disputarà a la mateixa hora, les 10.00 hores, en aquesta població del Solsonès, però en aquest cas amb un únic recorregut, de 10 quilòmetres. La sortida i arribada de la cursa serà des de la Zona Esportiva (Local Social) de Clariana de Cardener. El primer i últim tram (1 km) són sobre asfalt, i la resta (8 km) per camí rural. A l'inici el pendent és descendent i suau, i a la tornada ascendent i pronunciat però apte per a tots els nivells. Les vistes són excel·lents, es passa vora masies, camps i boscos típics del municipi. La part mes baixa de la cursa voreja el pantà de Sant Pons, indret molt conegut per la gent de la comarca i amb unes vistes precioses. Comentaris

envia el comentari