Catalunya Diari

Trotallunàtics dissenya un calendari en benefici de l'Associació de Diabètics de Lleida.

Trotallunàtics dissenya un calendari en benefici de l'Associació de Diabètics de Lleida.| Redacció - Fotografia: Trotallunàtics

 

L'Associació Esportiva Trotallunàtics ha presentat aquest dimarts un calendari solidari en benefici de l'Associació de Diabètics de Lleida. L'entitat es va marcar aquest repte fa uns mesos i finalment aquest mes de desembre s'ha convertit en una realitat. L’objectiu final del projecte és que amb els donatius recaptats amb la venda del calendari es pugui comprar un analitzador de control de glucèmies (màquina d’hemoglobina), ja que n’hi han molt pocs a Lleida.

El calendari és de paret i compta amb 12 mensualitats, amb 12 fotos seleccionades cuidadosament. "Amb aquest producte volem arribar a les  escoles, hospitals, empreses... per això en aquesta primera edició s'han confeccionat 1.000 unitats", explica Jordi Figueras, president de l’entitat esportiva. El donatiu és molt assequible -5 euros- perquè tothom el pugui comprar i regalar.
 
"S’hi han bolcat moltes entitats, prop d’una trentena. Creiem que serà un èxit, però hem de treballar des del primer moment", apunta Francesc Fernández, coordinador de l’Associació de Diabètics de la Delegació de Lleida.
 
Les persones interessades en comprar-lo, poden adquirir-lo a l’Associació de Diabètics de Catalunya, dins del Centre Cívic de Balàfia (c/Terrassa, 1 de Lleida); a l'Espai Salut – GSS Lleida (c/Henry Dunant, 1 de Lleida) i a Salut Natura (c/Pica d’Estats, 23 de Lleida). Per a més informació i comandes: 678 70 13 66 / [email protected]Comentaris

envia el comentari