Catalunya Diari

Trotallunàtics entrega els 3.000 euros recaptats amb el Calendari Solidari a l'Associació de Diabètics de Lleida

L'aportació de l'entitat esportiva permetrà a l'associació comprar un analitzador de control de glucèmies
Moment de l'entrega del xec de 3.000 euros a l'Associació de Diabètics de Lleida. | LleidaDiari.cat

L'Associació Esportiva Trotallunàtics ha entregat aquest dimarts la quantitat de 3.000 euros a l'Associació de Diabètics de Lleida, uns diners que s'han recaptat durant els últims mesos amb la venda del Calendari Solidari que es va posar en marxa al mes de desembre. L’objectiu marcat per l'entitat esportiva s'ha assolit amb èxit i servirà per a que l'Associació de Diabètics de Lleida pugui comprar un analitzador de control de glucèmies (màquina d’hemoglobina), ja que n’hi ha molt pocs a Lleida.

La recaptació total de la iniciativa ha estat més del que s'esperava. Per tant, Trotallunàtics ha decidit que els diners sobrants es destinaran al nou Calendari Solidari del proper any. "D'aquesta manera, des de l'Associació Esportiva es donarà continuïtat als reptes solidaris i en la propera ocasió els beneficis aniran destinats a l'entitat FeSalut", segons ha explicat el president de l'entitat esportiva, Jordi Figueras.

 

Per la seva part, el coordinador de l'Associació de Diabètics de la delegació de Lleida, Francesc Fernández, ha volgut senyalar que en aquesta iniciativa s'hi han sumat moltes entitats, "prop d'una trentena", i que molts particulars s'han assabentat de la campanya gràcies a les xarxes socials i al boca-orella.
 Comentaris

envia el comentari