Catalunya Diari

Un empat de la U.E. Tàrrega que dóna confiança

Un empat de la U.E. Tàrrega que dóna confiança| Redacció - Fotografia: U.E. Tàrrega

 L’equip blaugrana va donar la cara en tot moment i va gaudir de bones ocasions per assolir fins i tot un millor resultat, especialment al segon acte del partit quan l’equip local, al minut 56, es va quedar amb 10 jugadors sobre el terreny de joc per l’expulsió amb targeta vermella directa de Faura, per una agressió a Marc Carballo. Va ser a partir d’aquí, quan la U.E. Tàrrega hauria pogut capgirar el marcador. Ocasions com les de Rafa o Egea, a les que va respondre el porter local amb dues gran intervencions, o la de Dani Vargas, que no va encertar amb la porteria local. No obstant. el resultat ja no canviaria del que s’havia donat en els primers 45 minuts de partit. 
 
El partit es va jugar durant uns minuts sota una forta pluja i durant aquest temps la U.E. Tàrrega es va saber sobreposar al gol local aconseguit al minut 31. Va ser però al 43 quan Domi va culminar una jugada col·lectiva d’atac blaugrana per a marcar i neutralitzar el gol local. Un gol que va servir també per anivellar el marcador, perquè sobre el terreny de joc el domini era alternatiu i en els que ni uns ni els altres van tenir massa ocasions de marcar.
 
A la represa, el partit va ser quelcom diferent, perquè els dos equips van buscar la victòria, els locals també, malgrat la inferioritat numèrica del minut 56, El segon acte d’aquest partit va ser diferent. Va ser a partit de l’expulsió del jugador local quan l’equip de l’Urgell podia haver guanyat amb Rafa i Egea d’actors principals, però, el porter local en va ser el protagonista amb les seves destacades intervencions. Per contra, a la recta final del partit els locals també van tenir les seves opcions, per la qual cosa, el resultat final de partit, el repartiment de punts, va ser força just en un partit jugat de tu a tu i en el que no hi va haver un clar dominador.
 
El proper partit serà aquest diumenge dia 15 a les 17.00 hores al municipal Joan Capdevila enfront del Marianao Poblet de Sant Boi de Llobregat.


Comentaris

envia el comentari