Catalunya Diari

Un equip de l'AEM Lleida, format només per noies, guanya la lliga infantil, on tots els equips són masculins

Fa tres anys, quan es va formar l'equip, els pares no veien clar que les noies juguessin en una competició masculina
L'equip infantil femení de l'AEM Lleida celebrant que han guanyat la lliga. | AEM Lleida

Les jugadores de l'equip infantil de l'AEM Lleida, una formació integrada només per noies, s'han proclamat aquest cap de setmana campiones de Lliga, una competició que està integrada per equips masculins. Aquesa fita que s'aconsegueix per primera vegada a Catalunya i que en l'àmbit estatal només ho havia aconseguit el Rayo Vallecano.

Les noies van aconseguir aquest cap de setmana guanyar per 1 gol a 2 al camp del Pardinyes, assegurant-se així el títol quan falten encara quatre partits per acabar la competició, segons informa el 'diari Segre'. Les xifres d'aquestes campiones històriques parlen per si soles: Han jugat aquesta temporada 22 partits, dels quals n'han guanyat 19, n'han empatat dos i solament n'han perdut un.

 

En un primer moment els pares no veien clar que un equip format només per noies competís en una Lliga masculina. Ara, tres anys després, tenen una opinió molt diferent. El primer any després de quedar les últimes, els pares no ho veien clar. L'any passat van aconseguir la tercera posició i enguany han aconseguit la fita més esperada: convertir-se en campiones de Lliga.Comentaris

envia el comentari