Catalunya Diari

Un miler de dones corren contra el càncer de mama

Un miler de dones corren contra el cà ncer de mama| Redacció - Fotografia: Laura Biela

Els carrers de Lleida s’han omplert aquest diumenge de corredores que han participat en la III Cursa de la Dona Nayox. Més d’un miler de participants han donat suport a aquesta prova esportiva, que a més de promoure l’esport, es solidaritza contra el càncer de mama.

Les guanyadores de la cursa han estat Luz Moreno, Anna Castella i Roser Xipell, que han ocupat el podi, marcant els temps de 22’51’’, 23’32’’ i 24’25’’, respectivament.

La III Cursa de la Dona Nayox, que enguany ha donat suport al Festival Internacional de Primavera Destí Poesia, ha ofert activitats esportives durant tot el cap de setmana. Dissabte va tenir lloc la cursa infantil, amb 6 categories des de P3 a Aleví, que feien un recorregut que anava dels 90 als 700 metres, en funció de les edats. Diumenge, abans de la cursa, les participants han pogut gaudir d'una classe de zumba, a càrrec de Silvia Cabanillas.

L’activitat col·labora amb la lluita contra el càncer de mama i destina part de la recaptació obtinguda de les inscripcions a la Beca Marta Santamaria, per a la investigació i la detecció precoç del càncer de mama.

L’Ajuntament de Lleida col·labora amb aquesta cursa, organitzada per GoGoGoRunners, i que compta amb el suport de diverses empreses i voluntaris. El recorregut ha estat de 5,6 quilòmetres pels carrers de la ciutat. S’ha iniciat a la canalització del Segre, davant de la Paeria, i ha passat per la Llotja, el barri de Pardinyes i ha tornat per la canalització.


Comentaris

envia el comentari