Catalunya Diari

Una unió per aconseguir equips de màxim nivell a Lleida

Una unió per aconseguir equips de mà xim nivell a Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

signat la setmana passada


L’objecte d’aquest acord estan destinades a desenvolupar accions orientades principalment al foment de la pràctica i qualitat del bàsquet a la ciutat de Lleida, així com establir una vinculació permanent i a llarg termini, respectant l’autonomia de cada club, amb l’objectiu d’aconseguir equips de màxim nivell representatius de la ciutat.
En aquest acord s'hi contempla la vinculació de 4 jugadors del primer equip del Pardinyes (EBA) amb el primer equip del Força Lleida (LEB OR) i també la vinculació dels júniors del Força Lleida amb el primer equip del CB Pardinyes.
Pel que fa als equips de base, el club que jugui a la categoria més alta a partir de l'edat de Pre-Infantil (12 anys) tindrà prioritat per oferir la incorporació de jugadors que elevin clarament el nivell del seu equip, sempre després d’una valoració objectiva realitzada conjuntament pels directors tècnics d’ambdues entitats.
Finalment, el conveni reflexa l'esperit d´ambdós club en realitzar accions promocionals i activitats conjuntes per a fer extensiva la pràctica del bàsquet en la ciutat. Entre els quals hi figura un clínic anual ofert pel cos tècnic del Força Lleida.

Comentaris

envia el comentari