Catalunya Diari

Una vintena de nens s'inicien al piragüisme amb l'Escola Municipal d'Aventura

Una vintena de nens s'inicien al piragüisme amb l'Escola Municipal d'Aventura| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Centre de Piragüisme de Lleida – Saul Craviotto

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del regidor d’aquesta àrea, Txema Alonso, i del president de la Federació Catalana de Piragüisme, Joan Ignasi Rosell, ha saludat els joves esportistes, d’entre 7 i 14 anys, abans de començar la sessió i els ha animat a practicar esport i a que, si aquesta disciplina esportiva els agrada, continuïn gaudint-la i o que aspirin a ser-ne professionals.

Amb les instal·lacions de piragüisme, al costat del Parc de la Mitjana i del riu Segre es vol afavorir la pràctica d’aquest esport i fomentar-ne les vocacions i fer planter. De fet, Rosell ha comentat que els tres monitors que impartiran les classes són joves que van iniciar-se en l’escola municipal. El president de la Federació Catalana ha comentat que aquesta activitat és molt eficient, ja que crea interès i molts dels que fan el curs introductori segueixen la pràctica.

Els monitors de l’activitat, Pau Mesa, Guillem Hernández i Adrià Mejías, han indicat que en la sessió d’aquest dissabte s’ha fet una explicació fora d’aigües, més teòrica, i que després s’ha fet una part pràctica, fent la primera prova.


Comentaris

envia el comentari