Catalunya Diari

Unes 1.400 persones utilitzen els serveis del Centre BTT de Lleida des del passat mes d’abril

Unes 1.400 persones utilitzen els serveis del Centre BTT de Lleida des del passat mes d’abril| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

va obrir les seves portes de la mà del Club Ciclista Terres de Lleida

La instal·lació, a través de les activitats que organitza, pretèn descobrir els espais naturals i el medi ambient i, alhora, ofereix una proposta de lleure i potencia el turisme familiar.

Manel Tomàs, del Club Ciclista Terres de Lleida, ha explicat que l’objectiu del Centre BTT és potenciar l’ús de la bicicleta, el turisme natural i les activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, El Centre BTT de Lleida proposa itineraris pels voltants de Lleida i, també, itineraris temàtics, convertint aquest espai en un pol d’atracció turística familiar i un referent per als usuaris i aficionats de la bicicleta.

El Centre BTT de Lleida, ubicat a Pardinyes, està gestionat pel Club Ciclista Terres de Lleida i organitza sortides en BTT i altres activitats esportives a Lleida i rodalies. L’equipament esportiu disposa de servei de lloguer de bicicletes, magatzem de bicicletes, dutxes, vestuaris i bar-cafetaria, entre altres serveis. Destaquen, per la seva bona acollida, les sortides amb bicicleta que es realitzen cada diumenge a les 10 hores del matí.


Comentaris

envia el comentari