Catalunya Diari

Unes 150 jugadores participaran en la 5a edició de la jornada de futbol femení a Torrefarrera

La jornada es realitza de manera simultània a les catorze delegacions de la FCF
S’esperen unes 150 participants en la jornada d'aquest dilluns a Torrefarrera. | FCF

Amb l’objectiu de promocionar el futbol femení entre les nenes de 6 a 14 anys i ser un punt de trobada de les jugadores de futbol, Torrefarrera tornarà a acollir aquest dilluns, dia 1 de maig, una nova edició de la Jornada de futbol femení, organitzada per la Federació Catalana de Futbol (FCF). Aquest 2017 serà el cinquè any consecutiu en què la FCF organitza aquesta jornada de futbol femení a les catorze delegacions territorials i la quarta en què la seu lleidatana serà Torrefarrera.

La jornada es realitza de manera simultània a les catorze delegacions de la FCF que són a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Terres de l’Ebre, Anoia, Osona, Bages-Berguedà-Cerdanya, Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Baix Llobregat i Penedès-Garraf. La jornada a Torrefarrera es dividirà en dues parts: La primera de 9.30 a 12.30 hores on es distribuiran les participants per grups amb l’objectiu d’iniciar una sessió tècnica amb diferents estacions de joc per tal de treballar aspectes com el domini de la pilota, la tècnica individual, el xut a porteria, el llançament de faltes i penals, i el control i la passada; i una segona part, de 12.30 a 14.00 hores, on es programaran diferents partits amistosos entre les participants i les jugadores que integren els equips territorials femenins sub-12, sub-14 i sub-16. Pel que fa a la jornada, els tècnics de la FCF distribueixen les nenes en funció de les habilitats de cada jugadora per tal de gaudir i aprendre d’altres jugadores del seu nivell. S’esperen unes 150 participants a Torrefarrera.

 

L’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, i el representant de l’Esport a Lleida, Joan Segura, van coincidir durant la presentació de l'activitat en la necessitat de visualitzar el futbol femení en la societat i van destacar la gran fita aconseguida per l’equip infantil del club AEM de Lleida guanyant la lliga masculina de la seva categoria.
 Comentaris

envia el comentari