Catalunya Diari

Uns 200 esportistes participen al XXII Campionat Territorial de Basquet de l’ACELL

Uns 200 esportistes participen al XXII Campionat Territorial de Basquet de l’ACELL| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

Unes 200 esportistes amb discapacitat intel·lectual participaran aquest dissabte a Balaguer al XXII Campionat Territorial de Bàsquet de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL). En total hi participaran nou equips: Acudam de Mollerussa, Llar Sant Josep de Lleida, Alba de Tàrrega, Aspros de Lleida, Sant Joan de Déu d’Almacelles, l’Estel de Balaguer, Salvador Seguí de Lleida, Ascolvall-Down Lleida i Special Olympics d’Andorra. Balaguer acollirà aquesta prova per sisè any consecutiu. 

La prova es dividirà en dues categories: una competició amb reglament Fiba i una altra de proves individuals i adaptades. Així mateix, dins de cadascuna hi haurà tres nivells, adaptats a les capacitats dels participants.  
 
L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha felicitat als organitzadors i a l’associació L’Estel per tirar endavant aquesta activitat, que "vincula esport, col·laboració, companyonia i integració". Així mateix, ha lloat el treball i voluntat dels esportistes per millorar dia a dia, "una feina que dóna els seus fruits en competicions com els Special Olympics, amb molt bons resultats per als atletes de la demarcació".


Comentaris

envia el comentari