Vedri-Izquierdo i Arias-Molina, finalistes de l’Albert Costa

Vedri-Izquierdo i Arias-Molina, finalistes de l’Albert Costa| Redacció - Fotografia: Club Tennis Urgell

 

Les instal·lacions del Club Tennis Urgell van viure dilluns una quarta jornada amb les semifinals d’un torneig que està demostrant la alta qualitat dels seus participants. Els dos jugadors que disputaran dimecres la final masculina, Alejandro Vedri i Rafael Izquierdo, no van tenir massa problemes per desfer-se dels seus rivals. Així, Vedri va guanyar per 6-1 i 6-2 i Izquierdo va sumar el mateix resultat però a la inversa, 6-2 i 6-1.

Paula Arias, campiona d’Europa i d’Espanya el 2012, no va donar el seu braç a tòrcer tot i trobar-se davant a una molt bona rival com ha estat Antonela Stoica. Finalment, la castellano lleonesa s’ha endut el matx per un clar 6-2 i 6-0. 
 
L’enfrontament més llarg del matí d'aquest dimarts l’han jugat Carlota Molina i Carla Girbau. La canària Molina ha estat la vencedora després de dos hores a la pista, 7-5 i 6-3.
 
Les finals es disputaran dimecres 27 de març, a partir de les 10.30 hores. L’entrada és gratuïta i a l’entrega de premis estarà present l’ex tennista lleidatà Albert Costa. Comentaris

envia el comentari