Victòria del Força Lleida a Ourense per 72 a 77

Victòria del Força Lleida a Ourense per 72 a 77| Redacció – Fotografia: Força Lleida

El Força Lleida ha sumat una important victòria a domicili, després de guanyar l’Ourense per 72 a 77. Amb aquest resultat, el conjunt lleidatà certifica la seva salvació de forma matemàtica i alimenta les opcions per disputar la promoció d’ascens. Ha costat, però els homes que entrena Joaquín Prado han estat capaços de tirar endavant un partit vital per a les seves aspiracions.

El primer quart ha acabat amb un empat a 24 i els locals han fet valer el factor pista per agafar una avantatge de set punts al descans. A la represa, els lleidatans, en un partit que ha estat complicat des del principi, han demostrat la seva fortalesa mentalment i han començat a retallar les diferències i a guanyar terreny. Els resultats al final de cada quart han estat 24 a 24; 43 a 36; 53 a 49 i el resultat final de 72 a 77. Caligari ha estat el màxim anotador i el jugador més ben valorat del conjunt lleidatà, amb 14 punts i un 15 de valoració.

El pròxim partit de l’equip serà la setmana vinent. El Força Lleida hauria de viatjar a Andorra per disputar la penúltima jornada de la lliga regular, tot i que els jugadors tenen previst plantar-se i no anar a jugar si no cobren tot el que se’ls hi deu.