Victòria del Força Lleida contra l'Ourense dedicada al Juanjo Garra

Victòria del Força Lleida contra l'Ourense dedicada al Juanjo Garra| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

l'alpinista lleidatà Juanjo Garra

El matx ha estat dominat en tot moment pels homes entrenats per Joaquin Prado que s'han instal·lat amb una avantatja de 5-8 punts que han sabut mantenir durant tot el matx, tot i tenir diverses oportunitats de trencar el partit que han estat fallides.

Sigui com sigui, una victòria important davant un rival que arribava a Lleida amb les mateixes victòries que els locals. I una victòria necessària aquest divendres per culminar una jornada per al record amb l'homenatge a Juanjo Garra.

El màxim anotador dels lleidatans avui ha estat Àlex Llorca amb 18 punts.

Els lleidatans tornaran a la feina diumenge per preparar el partit del proper divendres a la pista de l'Osca.

Homenatge a Garra
A la mitja part del partit, des del centre de la pista s’ha desplegat i pujat fins al sostre del pavelló una samarreta amb el nom del Juanjo Garra i el número u, que penjarà per sempre del sostre del pavelló municipal Barris Nord. El paer en cap, Àngel Ros, ha assistit a l’emotiu homenatge, amb el president del club, Fèlix González; el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé; el president del Centre Excursionista de Lleida, Lluís Taberner, i diversos representants d’entitats esportives i socials de la ciutat. La dona del Juanjo i la seva filla han estat presents en aquest acte en què se’ls ha lliurat una samarreta del club amb el nom del Juanjo.

El públic del pavelló ha mostrat el seu suport a la família en aquest acte, en el dia en què el Juanjo hauria celebrat el seu 50è aniversari. A més, l’homenatge s’ha arrodonit amb la victòria que li ha dedicat l’equip.

Autocar per veure a l'equip a Osca
El Força Lleida posa a disposició dels seus aficionats un autocar per acompanyar a l'equip al desplaçament de la propera setmana a Osca. Així tots aquells seguidors que vulguin ajudar a l'equip a aconseguir la primera victòria fora de casa ho podran fer per només 11 euros. Aquest preu inclou desplaçament i entrada al recinte aragonès.La sortida està prevista a les 19.00 hores del proper 6 de desembre des del Barris Nord i la tornada serà després del matx. Com és habitual si no hi ha un mínim de 30 viatgers l'autocar quedarà anul·lat.

Comentaris

envia el comentari