Victòria inapel·lable del CTI Balàfia Volei Lleida

El CTI Balàfia Volei Lleida va aconseguir una victòria inapel•lable contra el CV Joves Caldes per un clar 3-0 amb parcials d’escàndol (25-10, 25-20 i 25-14). Els lleidatans es van desfer dels gironins en poc més d’una hora després de desplegar un joc a la pista incontestable.

Els de Mario Martínez van afrontar el partit amb moltes baixes però això no va ser cap obstacle per demostrar la seva superioritat i per aconseguir l’onzè triomf en aquesta lliga, en la qual el CTI Balàfia Volei continua líder imbatut de la categoria.

Els lleidatans, conscients que l’equip gironí és un dels més fluixos de la categoria, van sortir molt forts a la pista i el primer set va ser de tal superioritat que en un tres i no res, el CTI Balàfia Volei ja havia sumat el primer set. El segon set va ser una mica més disputat però en el tram final el CTI Balàfia Volei va prémer l’accelerador per sumar-ne un altre al marcador.

El CTI Balàfia Volei es va tornar a passejar al tercer set demostrant el seu gran joc per les puntes, el bon bloqueig i la defensa. Jordi Martínez va conduir a la perfecció l’equip que va aconseguir l’últim set i una altra victòria al sac.

Els lleidatans viatgen la propera jornada a la pista del CV Salou. El partit serà dissabte a les 18.00 hores.