Catalunya Diari

Victòria incontestable del CTI Balàfia Volei Lleida davant de l’Alella (0-3)

Victòria incontestable del CTI Balàfia Volei Lleida davant de l’Alella (0-3)| Redacció - Fotografia: CTI Balàfia Volei

 En aquest sentit, doncs, els lleidatans estan demostrant partit a partit la seva candidatura a ser el campió de la 1a Divisió Catalana i aconseguir el passi per a la Fase d’Ascens a la 1a Nacional per segon any consecutiu.
 
El partit no va tenir massa història, malgrat que el CV Alella s’erigia a principis de temporada com un dels rivals a batre, però que a mesura que han anat avançant les jornades s’ha anat desinflant. Tot i així, el CTI Balàfia Volei no va voler sortir confiat a la pista, conscient de la importància de guanyar jornada a jornada. Malgrat que l’inici del partit va ser dubtós, ràpidament els lleidatans es va posar al partit i va aconseguir un clar avantatge a meitat del set. Finalment, amb una bona actuació de Salva Roigé i Pau Banda, els lleidatans es feien amb el primer set per 20-25.
 
Al segon i tercer set la superioritat dels lleidatans es va fer encara més palesa, amb la qual cosa els locals no van tenir cap oportunitat de posar contra les cordes els lleidatans. El bloqueig del CTI Balàfia Volei va funcionar a la perfecció, així com la defensa. Això va permetre ampliar la distància en el marcador per acabar enduent-se els sets per 16-25 i 18-25.
 
La propera jornada el CTI Balàfia Volei viatja a la pista del Manresa.


Comentaris

envia el comentari