Catalunya Diari

Vielha acull la Vall d'Aran Cycling Tour

Vielha acull la Vall d'Aran Cycling Tour| Redacció - Fotografia: http://www.valdarancyclingtour.com

  
La ruta transcorre per la Val d’Aran i per les zones veïnes de la Barousse i el Pays Luchonnais. La participació és individual, tot i que hi ha unes classificacions per grups d’edat amb el premi final que el 25% de cada una de les categories té accés a la gran final, que enguany se celebrarà a Sudáfrica. 
 

Els organitzadors preveuen la participació de més d’un centenar de persones procedents dels Estats Units, França, Portugal, Anglaterra, Alemanya, Brasil, Equador, Polònia i Hondures. 


 
Aquest matí s'ha presentat la marxa. L’acte ha comptat amb la participació del director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch; el vicesindic 2au i Conselhèr d'Empresa e Trebalh, Territori i Salut e Benéster, Eduardo Valdecantos Dedieu; i el director executiu Val d’Aran Cycling Tour, Pep Vega. Blanch ha destacat la "perfecta simbiosi que existeix en aquest projecte entre turisme, esport, paisatge i internacionalització". Per la seva banda, Dedieu, ha indicat que aquesta prova esportiva és una aposta de futur per situar a la Val d’Aran com a un referent de les proves cicloturistes.  


Comentaris

envia el comentari