Catalunya Diari

El Vilosell acull la cinquena edició de la cursa Entre Vinyes

La cursa transcorre per les finques de vinyes del celler Tomàs Cusiné

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La cursa Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné d'El Vilosell arribarà a la seva cinquena edició el pròxim 21 d'octubre, amb la finalitat recaptar fons per a la Fundació Catalana de Lupus com totes les curses del Circuit del Vi. Consta de dos recorreguts: un de catorze quilòmetres per fer corrent i un de set que també es pot fer caminant (www.cursaentrevinyes.net). La cursa transcorre per les finques de vinyes del celler Tomàs Cusiné, en plena verema, i per espais naturals de l'entorn amb boscos de garriga i cabanes de pedra seca.

Tots els participants rebran d'obsequi una ampolla de vi Llebre i altres al·licients, com la degustació de vins i visites guiades a celler. A més, els assistents podran participar en el sorteig de marxandatge signat per esportistes d'elit com samarretes del Barça amb la signatura de futbolistes de la plantilla del primer equip. La jornada clourà amb curses infantils gratuïtes amb premi per a tots els participants, en el marc del projecte Aturem l'Obesitat Infantil, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, i amb una sessió familiar de zumba a càrrec de tècnics del club esportiu Ekke.

La cursa de l'aeroport d'Alguaire

Per als que no es puguin esperar fins al 21 d'octubre, aquest divendres arriba la sisena edició de la cursa 10k Aeroport Alguaire. Aquesta cursa té un recorregut de deu quilòmetres i transcorre pel perímetre de l'aeroport d'Alguaire. A diferència de l'any passat, els corredors no podran accedir dins de les seves instal·lacions a causa de l'enlairament dels avions. Els organitzadors pretenen que sigui un esdeveniment esportiu festiu en un entorn diferent però alhora molt atractiu per als corredors, com és l'aeroport. Així mateix, també s'han organitzat les curses infantils, que s'emmarquen dins del programa «Aturem l'obesitat infantil», en què col·labora la Diputació de Lleida, amb l'objectiu de fomentar l'esport i els hàbits saludables entre els nens i nenes.

La cursa destaca també pels premis i els regals que lliuren als participants. En aquest cas, un paquet de figues d'Alguaire de regal als inscrits i el sorteig d'un viatge amb avió a Palma de Mallorca per a dues persones. A més d'altres obsequis, també es regalarà la inscripció a la Mitja Marató de Lleida als guanyadors. Segons el programa establert, la cursa atlètica s'iniciarà a les 9.30 hores i les curses infantils a les 11.00 hores. S'esperen uns 400 corredors en total.


Comentaris

envia el comentari