Catalunya Diari

Vuit equips participen en el torneig de futbol a la Mariola

Vuit equips participen en el torneig de futbol a la Mariola| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

Vuit equips de futbol de la Mariola disputaran aquests dies un torneig de futbol. La competició començarà aquest cap de setmana i finalitzarà els dies 27 i 28 de desembre. La lliga de futbol s’insereix en el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Mariola, una iniciativa que té l’objectiu de dinamitzar socialment, urbanística i estructural el barri, a través d’una àmplia acció comunitària i participativa on estan implicades les administracions, el teixit associatiu i veïnal i la resta d’agents econòmics i socials del barri. 

Els partits se celebraran ara que l’Ajuntament ha instal·lat dues porteries a l’anomenada 'pista vermella', situada al Carrer de la Mercè. Els mesos de novembre i desembre, tant els dissabtes com els diumenges es jugaran dos partits, de les 15.00 a les 17.00 hores.
 
El Pla de Desenvolupament Comunitari de la Mariola és un projecte global de millora de la cohesió social en els barris de la Mariola-Escorxador i, per extensió, de tota la ciutat, que compta amb la implicació de 24 associacions, entitats i col·lectius del barri, especialment CIJCA i Maristes.


Comentaris

envia el comentari