Catalunya Diari

La 8ª Cursa de la dona Nayox 2020 arriba ja a les 1.100 inscripcions

Tindrà lloc el dia 15 de març, està oberta a tothom i té el vessant solidari

Imatge de la cursa de la Dona | LleidaDiari.cat

La 8a Cursa de la Dona Nayox 2020 de Lleida arriba ja a les 1.100 inscripcions i continuen obertes. Aquesta edició tindrà lloc el diumenge 15 de març amb sortida (11h) i arribada a la canalització del riu Segre.

La distància que es recorrerà serà de 5,6 km. El regidor d'Esports, Sergio Gonzàlez, juntament amb les responsables de Gogorunners, Estefi Climent i Ester Tort, Josep Maria Perera, del grup Nayox i un representant de la Caixa, han presentat aquest matí l'edició 2020 de la cursa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una cursa plenament consolidada

Estefi Climent, de Gogorunners Club ha explicat que es tracta d'una cursa plenament consolidada, que va néixer com un esdeveniment de suport a l'esport femení i que ha anat creixent i s'ha convertit en una cursa de participació intergeneracional. Climent ha remarcat que la cursa està oberta a tothom, dones, homes i famílies. De fet, l'esdeveniment inclou també una part destinada als infants, amb una Cursa Infantil adaptada a les edats dels nens i nenes.

Ester Tort, de Gogorunners Club, ha explicat que la sortida serà el dissabte 14 a les 17h a la Canalització del riu Segre. Els infants de P3 (2016) faran 100 metres, els de P4 (2015) i P5 (2914) en faran 200, els de categoria Prebenjamí (2012-13) faran 400 m, els de categoria Benjamí (2010-11) 600 metres i recorreran des de 100 m a 60 mm els de categories més grans.

Comptarà amb activitats complementàries

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Sergio Gonzàlez, ha recordat la voluntat de l'Ajuntament de Lleida per col·laborar amb esdeveniments que arriben a un ampli segment de la població i, a més, tenen un component solidari. La cursa comptarà amb activitats complementàries com una sessió de zumba com a escalfament previ, que tindrà lloc a les 10h. Hi haurà també batucada a càrrec de Samba Escola i Ilerband i, durant tot el matí, l'actuació de DJ Noc.

La sortida de la cursa és la canalització del riu Segre (a l'altura dels Camps Elisis), sortint en direcció a la Passarel·la del Liceu Escolar fins a arribar a l'Avda de Madrid, Avda del Segre, Avda. Príncep de Viana, c/ Comtes d'Urgell, c/ Corregidor Escofet, Avda. de Tortosa i, de tornar, es travessa el Pont de Pardinyes, a la canalització del riu Segre.

El 2018 es van recaptar 3.350 euros

El 2018 es van recaptar 3.350 euros adreçats a la Beca Marta Santamaria. La cursa té una part important de col·laboració solidària que es destina a la Beca Marta Santamaria de lluita contra el càncer de mama. L'objectiu és poder lliurar part dels diners de la cursa a l'IRB i a la investigació del càncer de mama i conscienciar de la necessitat de la prevenció i detecció precoç.

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer al web oficial www.cursadeladonalleida.com i també presencial als següents punts:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

GoGoGoRunners Club

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari