Catalunya Diari

Xavi Balsells dirigirà el Rodi Balàfia Vòlei de 1a Nacional

Pren el relleu a Mario Martínez, que continuarà com a director esportiu i serà el nou coordinador del voleibol masculí del club

Imatge del nou entrenador
Imatge del nou entrenador | LleidaDiari.cat

Xavi Balsells és el nou entrenador del Rodi Balàfia Vòlei de 1a Nacional. Pren, així, el relleu a la banqueta de Mario Martínez, que continuarà com a director esportiu del club i serà el nou coordinador del voleibol masculí del club, una figura de nova creació que s'integrarà en la renovació de l'estructura esportiva del Balàfia Vòlei que ha proposat la nova junta directiva.

En aquest sentit, Xavi Balsells compaginarà les seves tasques al capdavant del primer equip amb les de la coordinació del voleibol femení del club. La nova estructura del club integra, a més, la figura de coordinador de base i captació masculina, una àrea que estarà liderada per Miquel Àngel Jaray. La nova junta directiva segueix treballant en la confecció de la nova temporada, que tornarà a ser de rècord en el nombre de jugadors i jugadores i de la mateixa manera s'ampliarà el cos tècnic. El nou entrenador ja treballa en la confecció de la plantilla, que començarà la pretemporada a finals d'agost.

El club passarà en 8 temporades de tenir un equip a divuit

El Balàfia Vòlei va nàixer el 2011 amb l'objectiu de rellançar aquest esport a Lleida i amb un sol equip, el sènior masculí. Vuit temporades després, el club comptarà amb 18 equips i un total de 180 jugadors i jugadores. Dels 18 equips que hi haurà la temporada 2019-2020, nou seran femenins, cinc masculins i els altres quatre, mixtos.

El Rodi Balàfia Vòlei ja coneix el calendari del seu grup

La Federació Espanyola de Voleibol va donar a conèixer aquest dilluns el calendari del grup B de la 1a Nacional on competirà el Rodi Balàfia Vòlei Aquest grup estarà integrat per dotze equips, entre els quals destaca el CV San Roque Batán (Las Palmas), equip que ja estava al grup la passada temporada, però s'afegeix el CV Sóller (Mallorca), per la qual cosa l'equip lleidatà haurà de fer front a dos desplaçaments a les Illes, fet que suposa haver d'incrementar en 3.000 euros el pressupost respecte a la campanya passada.

Pel que fa al calendari, el Rodi Balàfia Vòlei iniciarà la temporada 2019-2020 al pavelló municipal Juanjo Garra el dissabte 5 d'octubre a les 20.00 hores. L'equip lleidatà finalitzarà la lliga el 21 de març a la pista de l'AE Aula.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari