Catalunya Diari

XII Torneig Ciutat de Lleida d'handbol femení

XII Torneig Ciutat de Lleida d'handbol femení| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol (Arxiu)Aquest esdeveniment vol seguir recordant la memòria del que fou sots-president de l'entitat lleidatana, Ramon Claveria, i que ens va deixar ara fa quatre anys d'una forma prematura. Els equips convidats per l'Associació militaran en el mateix grup C que les lleidatanes a la Divisió d'Honor Plata femenina i tenen unes molt bones plantilles. Per la seva part, les blaves afronten aquests dos partits amb baixes importants donada la càrrega que han portat en els primers entrenaments.

A l'entrenament d'aquest dijous, una de les porteres lleidatanes, Jenny Garcia, va patir un petit trencament fibrilar que la mantindrà inactiva per un període d'entre 8 i 10 dies. També és dubte pel partit Irama Garcia amb una contractura al quàdriceps de la cama i tampoc no podran participar ni la Marina Castelló, Lucia Pasaman i Imma Soto per motius personals, pel que algunes jugadores de l'equip juvenil reforçaran l'equip.

Per la seva part, l'Emma Precup segueix recuperant-se del trencament dels pedicles de la tercera vèrtebra lumbar pel que encara no ha donat el sí definitiu a la seva incorporació. Tant junta directiva com jugadora han acordat reunir-se la propera setmana per tal de poder signar la seva continuïtat un cop passi la visita mèdica que indicarà la seva evolució.

Tot i així s'espera que els partits serveixen per a que la nova entrenadora, la croata Marija Zanko, segueixi treballant amb el grup i intenti millorar la defensa que va ser un dels punts més febles de l'equip la temporada passada.

L'horari dels partits serà el següent:
- 10.00 hores: Associació Lleidatana vs Fundació H.Roquerol
- 11.30 hores: Fundació H. Roquerol vs H. Amposta
- 13.00 hores: Associació Lleidatana vs H. Amposta


Comentaris

envia el comentari