Catalunya Diari

XVè Torneig Ciutat de Lleida femení d'Handbol - Memorial Ramon Claveria

XVè Torneig Ciutat de Lleida femení d'Handbol - Memorial Ramon Claveria| Redacció - Fotografia: Associació Lleidatana d'Handbol

 

El primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol disputarà aquest dissabte, dia 7 de desembre, a les 18.30 hores, el XVè Torneig Ciutat de Lleida femení d'handbol, Memorial Ramon Claveria. Aquest tradicional torneig que organitza l'entitat blava, vol rendir homentage a Ramon Claveria, el que fou sots president del club lleidatà i que va morir l'any 2009 a l'edat de 28 anys i que va deixar una empremta inigualable entre tots els components de l'Associació Lleidatana. 

L'Associació comptarà en aquesta ocasió amb un rival de luxe, el KH7 BM Granollers que actualment milita a la Divisió d'Honor femenina i que, tot i ocupar les darreres posicions a la taula classificatòria de la Divisió d'Honor, és un equip molt jove i amb molt de talent i donarà molt que parlar en els propers anys.
 
El partit arriba molt bé per ambdós equips ja que representarà el darrer amistós abans de reprendre les seves respectives competicions, just al següent cap de setmana, on lleidatanes i vallesanes tenen partits molt importants pel seu devenir en les competicions on participen.
 
L'equip dirigit per Miroslav Vujasinovic espera fer un bon partit contra un rival de superior categoria i s'espera que el torneig sigui una autèntica festa de l'handbol.


Comentaris

envia el comentari