Societat

T’agraden els torrons? T’expliquem quines són les novetats d’enguany i els preus!

Comparteix

Amb el Nadal a tocar, el torró torna a ocupar un lloc privilegiat a les taules de les llars espanyoles. Aquest dolç tradicional, la història del qual es remunta segles enrere, continua evolucionant per adaptar-se als gustos contemporanis. Enguany, els consumidors han destacat certs productes com els millors en qualitat, sabor i relació qualitat-preu.




▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Torrons tradicionals: clàssics que no fallen

A la categoria de torrons clàssics, marques com 1880 i Vicens continuen sent les favorites. El torró de Xixona (tou) i el d’Alacant (dur) lideren les vendes gràcies a la seva qualitat artesanal i el seu sabor inconfusible. Aquest any, el torró de Xixona de 1880 (aproximadament 12 € per tauleta de 300 g) ha rebut elogis per la seva textura suau i l’equilibri entre mel i ametlla. D’altra banda, el torró d’Alacant de Vicens (al voltant de 10 € per tauleta) destaca per la frescor de les seves ametlles senceres. Si busques opcions més assequibles, marques de supermercats com Hacendado (Mercadona) i Dulcesol ofereixen alternatives de qualitat acceptable a preus més baixos, rondant els 3-5 € per tauleta.

Innovacions que conquisten paladars

Per a aquells que cerquen sabors novedosos, el mercat ofereix opcions innovadores que no deixen de sorprendre. Aquest any, el torró de xocolata amb caramel i sal marina de Suchard (4-5 €) ha estat un dels més populars. La seva barreja de dolç i salat ha conquerit els amants dels sabors moderns. Una altra tendència destacada és la inclusió d’ingredients gurmet. Per exemple, el torró de festuc i gerds d’El Artesano (uns 8-10 €) ha estat elogiat per la seva frescor i originalitat. Així mateix, Vicens ha llançat un torró de crème brûlée (13-15 €) que està causant furor entre els més llaminers.

Opcions per a dietes especials

La demanda de productes sense sucre, sense gluten o vegans també ha crescut. Torrons Félix ofereix un excel·lent torró de xocolata sense sucre (6-7 €) que no sacrifica el sabor. Per als vegans, La Confiteria Delaviuda ha llançat un torró de xocolata amb ametlles vegà (5-6 €), ideal per gaudir sense remordiments.

Preferències dels compradors

Segons enquestes recents, el 60% dels compradors prefereixen els torrons clàssics, mentre que un 25% s’inclina pels sabors innovadors i un 15% opta per opcions saludables. La majoria dels consumidors valoren una bona relació qualitat-preu, amb una despesa mitjana d’entre 10 i 20 € en torrons durant la temporada nadalenca. Enguany, la diversitat en l’oferta garanteix que hi hagi un torró per a cada paladar i pressupost. Des dels clàssics de sempre fins a les propostes més atrevides, el dolç per excel·lència del Nadal continua sent un element imprescindible a les celebracions espanyoles.

Barcelona limita l’obertura de comerços de 24 hores
T’interessa: La ciutat catalana que té el bitllet de transport públic més car de l’Estat

Últimes Noticies

També et pot interessar

T’agraden els torrons? T’expliquem quines són les novetats d’enguany i els preus!

Comparteix

Amb el Nadal a tocar, el torró torna a ocupar un lloc privilegiat a les taules de les llars espanyoles. Aquest dolç tradicional, la història del qual es remunta segles enrere, continua evolucionant per adaptar-se als gustos contemporanis. Enguany, els consumidors han destacat certs productes com els millors en qualitat, sabor i relació qualitat-preu.




▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Torrons tradicionals: clàssics que no fallen

A la categoria de torrons clàssics, marques com 1880 i Vicens continuen sent les favorites. El torró de Xixona (tou) i el d’Alacant (dur) lideren les vendes gràcies a la seva qualitat artesanal i el seu sabor inconfusible. Aquest any, el torró de Xixona de 1880 (aproximadament 12 € per tauleta de 300 g) ha rebut elogis per la seva textura suau i l’equilibri entre mel i ametlla. D’altra banda, el torró d’Alacant de Vicens (al voltant de 10 € per tauleta) destaca per la frescor de les seves ametlles senceres. Si busques opcions més assequibles, marques de supermercats com Hacendado (Mercadona) i Dulcesol ofereixen alternatives de qualitat acceptable a preus més baixos, rondant els 3-5 € per tauleta.

Innovacions que conquisten paladars

Per a aquells que cerquen sabors novedosos, el mercat ofereix opcions innovadores que no deixen de sorprendre. Aquest any, el torró de xocolata amb caramel i sal marina de Suchard (4-5 €) ha estat un dels més populars. La seva barreja de dolç i salat ha conquerit els amants dels sabors moderns. Una altra tendència destacada és la inclusió d’ingredients gurmet. Per exemple, el torró de festuc i gerds d’El Artesano (uns 8-10 €) ha estat elogiat per la seva frescor i originalitat. Així mateix, Vicens ha llançat un torró de crème brûlée (13-15 €) que està causant furor entre els més llaminers.

Opcions per a dietes especials

La demanda de productes sense sucre, sense gluten o vegans també ha crescut. Torrons Félix ofereix un excel·lent torró de xocolata sense sucre (6-7 €) que no sacrifica el sabor. Per als vegans, La Confiteria Delaviuda ha llançat un torró de xocolata amb ametlles vegà (5-6 €), ideal per gaudir sense remordiments.

Preferències dels compradors

Segons enquestes recents, el 60% dels compradors prefereixen els torrons clàssics, mentre que un 25% s’inclina pels sabors innovadors i un 15% opta per opcions saludables. La majoria dels consumidors valoren una bona relació qualitat-preu, amb una despesa mitjana d’entre 10 i 20 € en torrons durant la temporada nadalenca. Enguany, la diversitat en l’oferta garanteix que hi hagi un torró per a cada paladar i pressupost. Des dels clàssics de sempre fins a les propostes més atrevides, el dolç per excel·lència del Nadal continua sent un element imprescindible a les celebracions espanyoles.

Últimes Noticies

També et pot interessar