La Fira de l’Oli i les Garrigues 2019 ja compta amb 51 expositors

Comparteix

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

Aquest 31 d'octubre ha finalitzat el període de preinscripcions reduïdes a la 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc del 18 al 20 de gener de 2019 a les Borges Blanques, en la qual ja han formalitzat la seva participació 51 expositors, que gaudiran d'un 15% de descompte en el preu final de la inscripció, unes xifres mai assolides fins ara, a falta de més de 75 dies per a la celebració del certamen.

 

Així, la Fira, que enguany vol fer valdre especialment el fet de regalar oli, com a font de salut i benestar, ja compta amb onze productors de proximitat inscrits a la carpa, vint productors oleícoles al Pavelló de l'Oli i uns altres 20 expositors agroalimentaris al Pavelló Comercial. El certament d'enguany, manté les mateixes tarifes que l'edició anterior i les empreses i entitats que vulguin participar en el certamen, poden omplir el formulari d'adhesió a través del portal www.firaoli.cat, fins al dia 15 de desembre.

 

A totes aquestes magnífiques dades, que suposen un nou rècord d'expositors confirmats en les preinscripcions prèvies a la Fira, cal afegir-hi tots els que formalitzaran la participació entre aquest mes i la meitat del vinent, a més a més de la cinquantena de botigues artesanals, d'alimentació ràpida i altres atraccions que habitualment s'ubiquen a l'exterior del recinte. Per tant i per ara, l'organització ha manifestat que la previsió d'aquesta 56a edició és la d'assolir unes molt bones dades de participació d'expositors.

 

La Granadella reviu la festa de la primera premsada

El municipi de la Granadella, a les Garrigues, ha reviscut aquest diumenge la tradició de fer oli com es feia fa 100 anys. Ho ha fet posant en marxa el Molí Antic, que es troba al Museu de l'Oli, davant d'un públic encuriosit que ha visitat la primera fira dedicada a aquest producte que es fa aquesta temporada a Catalunya. Entre les diverses activitats que s'han programat durant el dia, destaca la jornada tècnica «Oli de collita avançada, Salut i Gastronomia» en què hi ha participat el Director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, juntament amb l'alcalde del municipi, Carles Gibert, i el president de la Cooperativa de La Granadella, Ramon Barrull, que ha explicat «que collir l'oliva abans permet mantenir algunes propietats de l'oli que són beneficioses per la salut».

Últimes Noticies

També et pot interessar

No results found.
Sin categorizar

La Fira de l’Oli i les Garrigues 2019 ja compta amb 51 expositors

Comparteix

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

Aquest 31 d'octubre ha finalitzat el període de preinscripcions reduïdes a la 56a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc del 18 al 20 de gener de 2019 a les Borges Blanques, en la qual ja han formalitzat la seva participació 51 expositors, que gaudiran d'un 15% de descompte en el preu final de la inscripció, unes xifres mai assolides fins ara, a falta de més de 75 dies per a la celebració del certamen.

 

Així, la Fira, que enguany vol fer valdre especialment el fet de regalar oli, com a font de salut i benestar, ja compta amb onze productors de proximitat inscrits a la carpa, vint productors oleícoles al Pavelló de l'Oli i uns altres 20 expositors agroalimentaris al Pavelló Comercial. El certament d'enguany, manté les mateixes tarifes que l'edició anterior i les empreses i entitats que vulguin participar en el certamen, poden omplir el formulari d'adhesió a través del portal www.firaoli.cat, fins al dia 15 de desembre.

 

A totes aquestes magnífiques dades, que suposen un nou rècord d'expositors confirmats en les preinscripcions prèvies a la Fira, cal afegir-hi tots els que formalitzaran la participació entre aquest mes i la meitat del vinent, a més a més de la cinquantena de botigues artesanals, d'alimentació ràpida i altres atraccions que habitualment s'ubiquen a l'exterior del recinte. Per tant i per ara, l'organització ha manifestat que la previsió d'aquesta 56a edició és la d'assolir unes molt bones dades de participació d'expositors.

 

La Granadella reviu la festa de la primera premsada

El municipi de la Granadella, a les Garrigues, ha reviscut aquest diumenge la tradició de fer oli com es feia fa 100 anys. Ho ha fet posant en marxa el Molí Antic, que es troba al Museu de l'Oli, davant d'un públic encuriosit que ha visitat la primera fira dedicada a aquest producte que es fa aquesta temporada a Catalunya. Entre les diverses activitats que s'han programat durant el dia, destaca la jornada tècnica «Oli de collita avançada, Salut i Gastronomia» en què hi ha participat el Director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, juntament amb l'alcalde del municipi, Carles Gibert, i el president de la Cooperativa de La Granadella, Ramon Barrull, que ha explicat «que collir l'oliva abans permet mantenir algunes propietats de l'oli que són beneficioses per la salut».

GlobaLleida ha contribuït des del 2013 a la creació de 559 empreses
Els Mossos troben més de 1.000 quilos de cocaïna al Port de Barcelona

Últimes Noticies

També et pot interessar

No results found.