Sin categorizar

La Universitat de Lleida aconsegueix produir porcs amb un greix més saludable

Comparteix

La Universitat de Lleida aconsegueix produir porcs amb un greix més saludable| Redacció – Fotografia: Universitat de Lleida

 

La Unitat de millora genètica del porcí de la Universitat de Lleida (UdL) ha aconseguit produir carn amb menys greix saturat i una major proporció de monoinsaturats, de millor propietats organolèptiques i més saludables per al consumidor, segons ha informat aquest dimecres la facultat en un comunicat.

La utilització d'aquesta variant en els programes de millora genètica comercial està en procés de protecció, tot i que de moment els resultats de la recerca s'han publicat a la revista internacional 'Plos One'.
 
La Unitat de millora genètica del porcí de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) porta 12 anys treballant en la millora de la carn de porc de la raça Duroc, que es caracteritza per tenir un alt grau d'infiltració de greixos en la seva carn i ser molt apreciada en la producció de curats de qualitat.

2 entrades pel Força Lleida i un Menú Tento per 10 euros, una promoció per a abonats
L’Ajuntament de Lleida millora la senyalització horitzontal dels camins de l’Horta

Últimes Noticies

També et pot interessar

La Universitat de Lleida aconsegueix produir porcs amb un greix més saludable

Comparteix

La Universitat de Lleida aconsegueix produir porcs amb un greix més saludable| Redacció – Fotografia: Universitat de Lleida

 

La Unitat de millora genètica del porcí de la Universitat de Lleida (UdL) ha aconseguit produir carn amb menys greix saturat i una major proporció de monoinsaturats, de millor propietats organolèptiques i més saludables per al consumidor, segons ha informat aquest dimecres la facultat en un comunicat.

La utilització d'aquesta variant en els programes de millora genètica comercial està en procés de protecció, tot i que de moment els resultats de la recerca s'han publicat a la revista internacional 'Plos One'.
 
La Unitat de millora genètica del porcí de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) porta 12 anys treballant en la millora de la carn de porc de la raça Duroc, que es caracteritza per tenir un alt grau d'infiltració de greixos en la seva carn i ser molt apreciada en la producció de curats de qualitat.

Últimes Noticies

També et pot interessar