Catalunya Diari

El 19% dels pisos que es posen a lloguer a Lleida tanquen el contracte en menys de 48 hores

La primera ciutat espanyola que apareix en el rànquing de lloguers «immediats» és Pamplona

El 20% dels anuncis de pisos de lloguer que es publiquen a la ciutat de Barcelona només estan en el mercat durant les primeres 48 hores, segons el portal immobiliari 'Idealista'. Una demanda molt alta del mercat de lloguer encara enfila més aquesta taxa de lloguer «immediat» en determinats districtes de la capital catalana com és el cas del barri de les Corts i de Gràcia, on el 40% i el 30% de les ofertes de lloguer, respectivament, es lloguen en menys de dos dies. La primera ciutat espanyola que apareix en el rànquing de lloguers «immediats» és Pamplona on les ofertes de lloguer es tanquen en menys de 48 hores en el 36% dels anuncis publicats. 

Imatge d'un rètol d'un pis en lloguer a la ciutat de Barcelona
Imatge d'un rètol d'un pis en lloguer a la ciutat de Barcelona | LleidaDiari.cat

Fernando Encinar, cap d'estudis d'Idealista, assegura que el mercat de lloguer pren «velocitat» en la majoria de les capitals espanyoles i els anuncis de lloguer que tenen un preu raonable «volen al cap de poques hores» de publicar-se l'anunci. La demarcació de Tarragona registra una taxa de lloguer immediat del 17% i Lleida del 19%. 

L'estudi d'Idealista indica que les grans ciutats són les zones en les quals es concentra la demanda més gran de lloguer i on en general la taxa de lloguer «immediat» és la més alta. Pamplona en primer lloc del rànquing registra una taxa del 36%. Després de Pamplona s'observa a Santa Cruz de Tenerife, amb el 28% dels anuncis, Sant Sebastià amb una taxa del 27% i Burgos amb el 23%. Girona és la primera ciutat de Catalunya que apareix en el rànquing 'Idealista' amb una taxa de lloguer immediat del 22%, per davant de Barcelona amb una taxa del 20%.


Comentaris

envia el comentari