Catalunya Diari

23F: Marea Ciutadana a Lleida sota el lema 'No devem, no paguem!'

23F: Marea Ciutadana a Lleida sota el lema 'No devem, no paguem!'| Redacció - Fotografia: MUCE Lleida

 L'activitat s'iniciarà a les 17.00 hores. Cada marea amb el seu color distintiu sortirà de la seva seu fins a la Plaça Ricard Viñes. D'allí, sobre les 18.00 hores, començarà la manifestació que baixarà per Prat de la Riba, Salmeron, Anselm Clavé, Rambla Ferran, Pujada de Sta Marta i Plaça Sant Joan, on es llegirà el manifest conjunt i on cada bloc es reunirà per sectors per debatre entre ells i per parlar de futures propostes de mobilització. 
 
L'objectiu és reunir a tota la ciutadania, assemblees, organitzacions i col·lectius que pateixen d'una manera o altra, la desfeta dels serveis públics.
 
Per altra banda, l'Assembla Groga de la Comunitat Educativa de Lleida ha convocat per al dissabte 9 de març una cadena humana, on s'hi esperen pares, mares, mestres, professors, nens i tothom que senti que l'educació és la clau per sortir de la crisis. La cadena s'iniciarà a la porta principal dels Camps Elisis  i arribarà fins a la Delegació del Govern. Allà es farà el lliurament de les signatures que s'estan recollint en les centres educatius en contra de la LOMCE.
 

 Comentaris

envia el comentari