Catalunya Diari

24 detinguts per elaborar contractes falsos a Lleida i Tarragona

24 detinguts per elaborar contractes falsos a Lleida i Tarragona| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, també ha informat que des de que a l'abril de 2012 es va signar el Pla de Lluita contra l'ocupació irregular i el frau a la Seguretat Social, que va establir un protocol de col·laboració entre la UCRIF del CNP, la Seguretat Social, la Inspecció de Treball, el SEPE i l'Agència Tributària. Les operacions dutes a terme pel CNP a Lleida aquest 2013 en aquesta matèria són: 4 operacions de lluita contra el frau a administracions públiques (les ja citades) amb 85 persones detingudes i un centenar de no localitzades amb un total de 700.000 euros defraudats a Seguretat Social (impagament de quotes) i al Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) (cobrament indegut de prestacions). Dels 85 detinguts, 67 són originaris de Marroc, 14 d'Argèlia, 1 de Romania, 1 de Mauritània i 2 d'espanyols.
 
A l'acte, han acompanyat a Manso, el comissari en Cap del Cos Nacional de Policia (CNP), Juan Fortuny, i el cap de la Unitat Contra les Xarxes d'Immigració i Falsedats Documentals (UCRIF) de Lleida, José Luís Gómez.


Comentaris

envia el comentari