Catalunya Diari

26 establiments participen en el Mercat de les Rebaixes d’Hivern de la Zona Alta de Lleida

Tret de sortida aquest dijous a la 21a edició en què els comerços ofereixen durant tot el dia una àmplia oferta per posar el punt i final a la temporada d’hivern

Imatge del Mercat de les Rebaixes de la Zona Alta de Lleida
Imatge del Mercat de les Rebaixes de la Zona Alta de Lleida | @Cs_Lleida

L'Associació de Comerciants de la Zona Alta celebren aquest dijous el Mercat de les Rebaixes d'Hivern de la Zona Alta a la plaça Ricard Viñes i a la zona per a vianants del carrer Doctor Fleming. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar sortida als estocs de temporada que no s'han venut durant la campanya de rebaixes, donant valor als mateixos comerços i dinamitzant comercialment la Zona Alta de Lleida.

Hi participen un total de 26 establiments de diferents sectors d'equipaments de la persona: joieria, llenceria, roba per petits i grans, i complements per a les persones i la llar, entre altres objectes i complements.

El Mercat, organitzat per l'Associació de Comerciants de la Zona Alta arriba enguany a la 21a edició i segueix generant, any rere any, un gran atractiu per als clients, que troben una àmplia varietat de productes de qualitat a bons preus. Els lleidatans que vulguin aprofitar els immillorables descomptes tenen temps de fer-ho fins a les 20.00 hores del vespre. Aprofiteu!


Comentaris

envia el comentari