2.810 families de Lleida consulten la factura de l’aigua ‘online’

2.810 families de Lleida consulten la factura de l’aigua ‘online’| Redacció – Fotografia: Aqualia

 

2.810 famílies de Lleida han sol·licitat ja a Aigües Lleida la factura electrònica, una dada que suposa un 140% més que fa dos anys. Aquestes xifres evidencien el compromís adquirit pels ciutadans de Lleida amb el desenvolupament sostenible i la cura del medi ambient, ja que per a la fabricació de 1.000 quilos de paper blanc es necessiten 100.000 litres d’aigua, a més d’emetre 1.700 quilograms de diòxid de carboni a l’atmosfera.

Aquesta iniciativa va néixer en el marc de la filosofia d’Aigües de Lleida d’eficàcia en la gestió de l’atenció al client, sempre reiterant el seu treball continu per un servei més sostenible. En aquesta línia, l’e-factura aporta molts avantatges al client, com major seguretat, celeritat i certesa en l’enviament i recepció de les seves factures, una major confidencialitat, facilitat d’arxiu i consulta, a més d’assegurar la llegibilitat en disposar sempre de documents originals.
 
Per sol·licitar la factura electrònica, els clients només han de facilitar la seva adreça de correu electrònic, enviant un e-mail a e-factura@aqualia.es indicant el número de contracte, població, nom i cognoms del titular i adreça de l’e-mail al que desitgen rebre l’e-factura, o trucant al Centre d’Atenció al Client (900 81 40 81), disponible les 24 hores del dia. La factura electrònica rebuda disposa de la mateixa validesa fiscal i legal que la factura tradicional.
 
Amb aquest servei, aigües de lleida reitera el seu compromís amb la qualitat en l’atenció al client i el medi ambient i posa de manifest que, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, continua treballant per satisfer les demandes dels ciutadans de Lleida, adaptant la seva gestió a les possibilitats de les noves tecnologies.