Catalunya Diari

3.000 nens i nenes participen a les activitats d'estiu de l'Ajuntament de Lleida

3.000 nens i nenes participen a les activitats d'estiu de l'Ajuntament de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 ls projectes Estiu de Petits i Estiu de Joc han finalitzat aquest dilluns amb activitats festives en dos centres educatius de Lleida. L’alcalde accidental, Josep Presseguer, acompanyat del regidor d’Educació i Infància, Jesús Castillo, ha compartit amb les famílies dels nens i nenes participants la cloenda d’aquests dos programes educatius. Durant la visita, Presseguer ha destacat la gran resposta obtinguda per part de la ciutadania cap a uns programes lúdico-educatius plenament consolidats a la ciutat. En aquest sentit, l’alcalde accidental ha remarcat l’esforç de l’Ajuntament de Lleida alhora de promoure i oferir aquests programes educatius. Inclou arxiu de so de Josep Presseguer.
 
L’Escola Bressol La Mitjana ha organitzat la cloenda de l’Estiu de Petits, amb la demostració d’un ball i el tastet de pastissos que han realitzat els infants durant els últims dies. L’Estiu de Petits ha comptat amb 260 nens i nenes d’entre 1 i 2 anys i s’ha dut a terme durant els mesos de juliol i agost. Es tracta d’un projecte que respon a una demanda de molts pares que durant el període d’estiu necessiten un espai de qualitat educativa per als seus fills/es, mentre ells treballen. També suposa, per altra part, la rendibilitat d’uns equipaments que a l’estiu no s’utilitzen com són les Escoles Bressol Municipals.
 
El programa Estiu de Joc ha finalitzat avui amb un acte de cloenda que s’ha celebrat a l’Escola Països Catalans. Els familiars han pogut visualitzar el Lipdub que han realitzat els nens i nenes, i a més han contemplat l’escenificació de l’obra literària 'L’home que plantava arbres' per part de tots els infants. Aquest projecte ha comptat amb uns 1.200 participants, d’entre 3 i 11 anys, i vol fomentar la implicació dels infants a través del joc, l’expressió plàstica, la música, etc. Aquest any els eixos de treball en les activitats de joc i lleure han estat la natura, el cinema, les olimpíades i la pagesia, entre altres temes d’interès.


Comentaris

envia el comentari