Catalunya Diari

550 noves places d'aparcament davant la terminal de l'AVE

550 noves places d'aparcament davant la terminal de l'AVE| Redacció - Fotografia: Google Maps

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha remarcat que Adif oferirà gratuïtament als usuaris el primer quart d’hora d’aparcament, tal i com va proposar la Paeria, per facilitar l’arribada i la recollida dels viatgers de l’estació de Renfe. I també ha destacat que el nou aparcament millorarà la circulació de la zona. L’alcalde celebra l’obertura de la nova infraestructura, llargament reivindicada, que forma part del Pla de l’Estació. Per a Ros, aquesta fita és important, tant des del punt de vista urbanístic, com del servei general que oferirà a la ciutat. A més, l’alcalde ha agraït a Adif i a Renfe l’esforç que han fet aquests anys perquè el pàrquing pugui ser una realitat.
 
L’Ajuntament de Lleida reforçarà la senyalització viària en els punts estratègics de la ciutat davant l’obertura del nou pàrquing per informar els conductors de la ubicació del nou aparcament.
 
Les obres que ha executat Adif per posar en servei aquest equipament han suposat una inversió total que supera els 16 milions d’euros.


Comentaris

envia el comentari