Catalunya Diari

A la JNC ho tenim clar: ara és l’hora!

A la JNC ho tenim clar: ara és l’hora!| Joventut Nacionalista de Catalunya – Segrià

 Aquest 11 de setembre, els catalans i les catalanes tenim una nova oportunitat per demostrar a l'opinió pública internacional la voluntat de la nostra nació i que la nostra causa és justa, majoritària i profundament democràtica. Ara és l'hora d’omplir els carrers per omplir les urnes.
 
L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han organitzat un mosaic que dibuixarà una gran senyera en forma de 'V' al cor de Barcelona. Perquè tingui èxit només hi ha una possibilitat: inscriure’s-hi, assistir-hi, i, sobretot, animar al màxim de gent a fer-ho també. Els catalans i catalanes ens hi juguem molt perquè un èxit de la 'V' de ben segur que resultarà una victòria pel procés. Aquest 11 de setembre ha de tornar a demostrar que som imparables i que seguim més units que mai en la voluntat de poder votar el 9 de novembre per una Catalunya independent.
 
Per tot plegat, des de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) volem unir-nos a la crida perquè tothom participi i s'inscrigui a la 'V'. Podeu fer-ho a través del web www.araeslhora.cat o bé del telèfon 902 811 914. Perquè només amb la participació de tothom ho aconseguirem.
 
Joventut Nacionalista de Catalunya – Segrià


Comentaris

envia el comentari