Catalunya Diari

Acord per col·laborar amb empreses del polígon industrial per reduir la població de coloms a Lleida

Es treballarà una estratègia amb mesures conjuntes per combatre aquesta plaga

El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha mantingut aquest dilluns una trobada amb representants d'empreses del polígon industrial El Segre, principalment productores de pinsos, per tal d'acordar una estratègia conjunta per combatre la proliferació de coloms a la ciutat.

Els coloms tenen per costum anar a alimentar-se en algunes d'aquestes empreses, aprofitant restes de gra, pinsos o altres residus alimentaris, fet que afavoreix l'augment de la seva població, tenint en compte que també tenen facilitats per abeurar al riu o als canals, ha explicat el regidor.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Castro ha destacat la bona predisposició de les empreses, que fins ara empraven estratègies diverses per a combatre la presència dels coloms, que pot generar problemes de salubritat i de brutícia, pels seus excrements.

Imatge d'una reunió a la Paeria
Acord per col·laborar amb empreses del polígon industrial per reduir la població de coloms a la ciutat | LleidaDiari.cat

L'existència d'aquesta problemàtica a tota la ciutat

«Hem coincidit en l'existència d'aquesta problemàtica a tota la ciutat, inclòs el polígon i les empreses han entès que cal posar-hi mesures per intentar solucionar-lo. S'han compromès a contactar amb empreses especialitzades en estratègies de captura per tal d'anar tots a una amb una estratègia conjunta» per reduir la població de coloms per evitar problemes de salubritat, ha assenyalat el regidor de Serveis Urbans, qui ha afegit que la Paeria ha ofert el seu suport a aquestes firmes per allò que convingui. El mes vinent es farà una nova trobada per tal de seguir treballant en aquesta línia.


Comentaris

envia el comentari