Catalunya Diari

Acord polític entre el PSC i Ciutadans per evitar el suport de la Paeria a la independència

Acord polític entre el PSC i Ciutadans per evitar el suport de la Paeria a la independència| ACN - Fotografia: PSC Lleida

 

Els grups municipals del PSC i de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida han tancat aquest dijous un acord polític que es divideix en tres àmbits d'actuació com són la transparència i la regeneració democràtica, els drets de les persones i la recuperació econòmica i la lleialtat institucional. 

En aquest darrer punt, el pacte, que segons han remarcat ambdues formacions no es tracta d'un acord de govern, implica el compromís de l'equip de govern socialista de no donar suport a la incorporació de la Paeria a l'AMI, l'Associació de Municipis per la Independència, i de no penjar símbols en espais públics com ara estelades.
 
L'acord també preveu l'actualització del reglament d'usos lingüístics de la Paeria d'acord als principis de cooficialitat.


Comentaris
Àngel Ros, lladre i mafiós
Caram, quin TRAÏDOR de mena q està fet l'Àngel Ros! es veu que per una cadira folrada de vellut vermell fins i tot es ven els drets de les persones que tenen com a cultura pròpia la del territori, en benefici de l'espanyola!! clarament la finalitat és la d'acabar, amb el temps, amb la primera! caram quina jugada mestra de l'Àngel Ros!! com es nota que es ben conscient de la debilitat de la nostra llengua! és un as buscant aliats polítics! i tant i tant, molt espavilat.

envia el comentari