Catalunya Diari

S'adapta la nova entrada de l'Institut Torre Vicens per evitar aglomeracions

Els serveis municipals han modificat l’enjardinament d’aquesta part del bosc urbà que havia quedat malmès pel pas de persones

Els serveis de jardineria de la Paeria han completat la remodelació d'una zona del bosc urbà de Balàfia que s'estava malmetent des que s'utilitzava com a nova zona d'accés dels alumnes de l'IES Torre Vicens per les noves mesures per a fer front a l'epidèmia de la Covid-19.

La intervenció respon a la petició realitzada en el darrer Consell Escolar de l'Institut Torre Vicens i ha consistit en l'arranjament d'aquesta nova entrada al centre pel pati, que aquest any estan usant els alumnes de Cicles Formatius i que no estava preparada per aquest ús.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'uns jardiners a les portes de l'Institut Torre Vicens de Lleida
S'adapta la nova entrada de l'Institut Torre Vicens per evitar aglomeracions | LleidaDiari.cat

La zona s'ha adaptat ara per ser zona de pas habitual de persones

Les vores de la zona enjardinada havien quedat superades i la gespa s'havia anat aixecant amb el pas de les persones, deixant al descobert les canonades de reg. La zona s'ha adaptat ara per ser zona de pas habitual de persones, amb la modificació d'un parterre a l'entrada del bosc urbà. La remodelació ha comportat la plantació de 20 baladres i ha permès reconduir la gent per una zona de pas òptima i, d'aquesta forma, a més de facilitar l'entrada i preservar la gespa, s'evita l'acumulació de gent en un parterre de reduïdes dimensions.


Comentaris

envia el comentari