Catalunya Diari

Adjudiquen per gairebé 15 MEUR la reforma i ampliació del bloc quirúrgic de l'Arnau de Vilanova

Disposarà de 16 nous quiròfans situats a la tercera planta, respecte els dotze actuals

El Servei Català de la Salut (Catsalut), a través d'Infraestructures.cat, ha adjudicat per 14.975.826,80 euros (IVA inclòs) a l'UTE integrada per Acsa i Romero Polo l'execució de les obres d'ampliació i reforma del bloc quirúrgic de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

El projecte preveu dotar l'hospital de setze quiròfans nous centralitzats a la tercera planta, respecte a els dotze actuals, i de dos muntalliteres que connectaran les àrees d'ús més intensiu, com són urgències i radiologia, i des del soterrani fins a la coberta, on en un futur es preveu ubicar un heliport. Els treballs, que es duran a terme per fases per garantir la continuïtat de l'assistència sanitària, tenen un termini d'execució de quatre anys i dos mesos.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Recreació virtual de l'exterior del nou bloc quirúrgic de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Adjudiquen per gairebé 15 MEUR la reforma i ampliació del bloc quirúrgic de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida | LleidaDiari.cat

Permetran remodelar completament el bloc quirúrgic de l'hospital lleidatà

En concret, els treballs que permetran remodelar completament el bloc quirúrgic de l'hospital lleidatà suposaran la reforma de 4.195 m² i l'ampliació en 4.547,16 m² més, en un nivell a la cota de la planta tercera, mentre que la quarta estarà destinada als equips de climatització i instal·lacions. D'aquesta manera, el nou bloc quirúrgic doblarà la superfície actual. L'Hospital Arnau de Vilanova dona cobertura sanitària a una àmplia àrea geogràfica amb una població d'uns 450.000 habitants, que inclou tota la demarcació de Lleida i la Franja de Ponent.


Comentaris

envia el comentari