Catalunya Diari

Àngel Ros: "Marta Camps segueix buscant la meva destrucció política"

Àngel Ros: "Marta Camps segueix buscant la meva destrucció política"| Laura Biela - Fotografia: Miki de Santiago

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, considera que la situació que s'ha produït aquest dimecres a l'Ajuntament de la ciutat, després que Fiscalia Anticorrupció hagi escorcollat la Paeria i hagi demanat documents i expedients municipals, és solament una "venjança de Camps, qui busca la meva destrucció política".

El paer en cap ha explicat en roda de premsa que des de l'Ajuntament s'ha facilitat tota la informació que s'ha demanat i que com a tard dijous entregaran tots els documents que se'ls reclamen. Aquests fan referència principalment a l'expedient de Larida i a les despeses i dietes municipals.

Ros ha mostrat la seva absoluta tranquil·litat "en que els expedients estan ben fets i totes les tramitacions s'han dut a terme dins el marc legal". No obstant, ha avançat que li produeix "tristor" la situació que es viu a l'Ajuntament, i més sabent que ha estat provocada per "la meva col·laboradora a la Paeria durant onze anys". En aquest sentit, Ros s'ha preguntat si tot això hagués passat si Camps hagués anat de número 2 a la llista municipal socialista de les properes eleccions.

"Puc aguantar i tolerar que em vulguin destruir a mi", ha afirmat Ros, "però no puc tolerar que vulgui fer mal a l'equip de Govern i tacar la imatge de l'Ajuntament".

Finalment, Ros ha assegurat que a l'Ajuntament "no s'ha produït mai una situació d'espionatge i no crec que en el cas de Camps hagi estat així, com ella assegura".


Comentaris

envia el comentari