Catalunya Diari

Afanoc Lleida presenta la nova campanya del ‘Posa’t la Gorra!’

L'acte va tenir lloc a l’Aula Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Imatge de la gorra
Imatge de la gorra | LleidaDiari.cat

L’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha acollit aquesta setmana la presentació de la nova campanya del Posa’t la Gorra de l’AFANOC LLEIDA, la delegació lleidatana de l’Associació de Nens amb Càncer. L’acte va servir per donar el tret de sortida a la sisena edició de la festa a Lleida, que es farà el 17 de febrer de 2019 a la Seu Vella i que enguany estarà dedicada a la música. També es va donar a conèixer la nova gorra, dissenyada en aquesta ocasió per la modista Agatha Ruiz de la Prada.

 

El gran cor sobre la visera, tant característic de la seva marca, és el símbol de l’estimació, la cura de l’altre i l'acceptació, i els seus colors evoquen la diversitat i s’adapten al seu lema d’enguany: «La música dels Xuklis ens dóna color!». A les comarques de Lleida, la gorra pot adquirir-se a la delegació de l’entitat i a un centenar de punts de venda distribuïts per tot el territori i que es poden consultar al web posatlagorra.org. La del Posa’t la Gorra és la campanya de sensibilització més important d’AFANOC. L’objectiu és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies que s'han de desplaçar per rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona, i les delegacions de Lleida i Tarragona.

 

La presentació va anar a càrrec de Maite Montañés, presidenta d’AFANOC i delegada de l’entitat a Lleida; Eduard Solé, cap de Pediatría i Neonatologia de l’Arnau de Vilanova; Toñy Castillo, directora de l’Aula Hospitalària de l’Arnau de Vilanova; Montse Parra, regidora de Cultura i Educació; i Francesc Blanch, cap de Serveis Educatius i Formació del departament d’Ensenyament. L’acte va finalitzar amb una actuació solidària del mag Óscar de la Torre.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari