Catalunya Diari

Afectacions de trànsit amb motiu de la celebració de la IX Lleida Down Town Internacional

Afectacions de trànsit amb motiu de la celebració de la IX Lleida Down Town Internacional| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com

 

La Guàrdia Urbana informa que aquest diumenge, dia 16 d’octubre, es realitzarà la novena edició del Lleida Down Town Internacional, una cursa de mountant bike extrem (descens BTT), que recorrerà el Centre Històric de la ciutat, tenint fixada la seva sortida, a les 10.00 del matí, al Castell del Rei, al turó de la Seu Vella.

Amb motiu d’aquesta cursa es veurà afectat el trànsit en alguns punts de la ciutat, la qual cosa obligarà a tallar la circulació de vehicles entre la plaça d’Espanya i la plaça d’Agelet i Garriga, en l’horari comprès entre de les 7.20 i les 14.00 hores, aproximadament. També es tallarà el trànsit al carrer Canyeret i Ronda de la Seu Vella. 
 
Està previst que uns 80 especialistes del mountain bike extrem d’arreu participin en la 9a edició del Lleida Down Town Internacional. La competició està inclosa en el calendari internacional de descensos urbans de la Unió Internacional de Ciclisme des de l’any 2012 i situa Lleida com un referent internacional del BTT més extrem, juntament amb ciutats com Lisboa, Sao Pablo, Valparaíso i París, ciutats líders en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments.
 
El recorregut és d’uns dos quilòmetres i, sortint del Castell del Rei, passarà per la plaça de la Sardana, les muralles, el Canyeret, les escales dels Jutjats, el carrer Companyia i carrer Cavallers, per finalitzar a l’avinguda Blondel.
 
Amb aquest recorregut s’ha buscat un circuit replet d’obstacles per cercar l’espectacularitat com salts, mòduls de fusta o escales, entre altres. La modalitat urbana de mountain bike presenta com a al·licient la transformació dels carrers més emblemàtics de la ciutat creant un circuit urbà de bicicleta tot terreny.
 
La Penya Ciclista Colomina és la principal entitat impulsora de la competició i compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida.


Comentaris

envia el comentari