Catalunya Diari

Afectacions de trànsit i recomanacions amb motiu de la Rua de Carnaval de Lleida

La Gran Rua sortirà del carrer de Santa Cecília, al costat dels Camps Elisis

Sobre les 15.00 hores ja es tallaran els vials d’accés als Camps Elisis. | LleidaDiari.cat

El Carnaval de Lleida viurà un dels seus moments més àlgids aquest dissabte a la tarda amb la Gran Rua que, com cada any, es preveu que tingui una participació massiva. De cara a facilitar i garantir la seguretat dels participants i dels assistents a la desfilada, així com el seu bon funcionament, la Guàrdia Urbana de Lleida ha previst alguns desviaments per la zona on transcorrerà la rua i recomanacions per als conductors. La Gran Rua, que iniciarà el recorregut a les 18.00 hores, sortirà del carrer de Santa Cecília, al costat dels Camps Elisis i passarà per l’avinguda de les Garrigues, el Pont Vell, l’avinguda de Francesc Macià i la rambla de Ferran, per desfer el recorregut i tornar fins al punt de sortida, amb l’arribada cap a les 20.30 hores.

Així, per garantir la formació prèvia, la desfilada i la sortida posterior de la comitiva de carrosses i comparses que conformaran la Rua, s’han previst els següents desviaments en l’itinerari:
- Sobre les 15.00 hores es tallaran els vials d’accés als Camps Elisis i únicament es permetrà accedir al seu interior les carrosses i les comparses que participaran a la Rua. Els punts de tall seran les cruïlles de Camí de Granyena amb l’avinguda de Tarradelles, avinguda d’Alacant amb Eduardo Velasco i Santa Cecília amb l’avinguda de les Garrigues.

- Sobre les 17.00 hores es tallarà l’avinguda de les Garrigues i el Pont Vell per donar seguretat al públic que es concentrarà a la part inicial del recorregut i afavorir el muntatge de les tanques de contenció que operaris de l’empresa de serveis instal·laran en la cruïlla de l’avinguda de les Garrigues amb el carrer de Santa Cecília.

- Sobre les 17.30 hores s’iniciaran la resta de desviaments que permetin deixar lliures de circulació la totalitat del recorregut de la Rua. A tal efecte, es desviarà l’avinguda de Madrid a l’alçada de la plaça Espanya. Es desviarà l’avinguda del Segre a l’alçada del carrer de Roger de Llúria i el carrer d’Anselm Clavé a l’alçada del carrer de Comtes d’Urgell. Es permetrà circular per l’Eix Princep de Viana – Victorià Muñoz en ambdós sentits, si bé amb un estretament de calçada senyalitzat a l’alçada de la plaça de Berenguer IV.Aquests desviaments de trànsit es mantindran fins que concloguin les tasques de neteja de la calçada i la retirada de les tanques de protecció que es col·locaran, per seguretat del públic, en diferents punts del recorregut de la Rua.

S’ha de tenir en compte que es prohibirà provisionalment l’estacionament de vehicles en tot l’itinerari de la Rua, a partir de divendres 24, el qual ha de quedar lliure de vehicles a partir de les 13.00 hores del dissabte 25.

A més, des de la Guàrdia Urbana de Lleida es fan algunes recomanacions:
- No es podrà creuar el riu amb el vehicle pel Pont Vell a partir de les 17.00 hores. Qualsevol dels altres ponts han de permetre el trajecte sense dificultats.

- Els veïns del barri de Noguerola podran entrar i sortir de la zona per l’avinguda del Segre (sector Pardinyes). Per la seva banda, mentre duri la Rua, la connexió amb vehicle entre el barri de Pardinyes i el centre de la ciutat no es podrà fer per l’avinguda del Segre. S’haurà de realitzar per Comtes d’Urgell i Prat de la Riba

- Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Rua també seran desviats.

- El pas de la Rua del Carnestoltes per la plaça d’Agelet i Garriga alterarà, com en anteriors edicions, el normal funcionament del pàrquing soterrat de la plaça de Sant Joan entre les 18.00 i les 20.00 hores.


Comentaris
Josep
Doncs que i farem,,,,ens haurem de fer-nos fotre.tot sigui per la festa.

envia el comentari