Catalunya Diari

Afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu de la Batalla de Flors a Lleida

L’esdeveniment, que forma part dels actes organitzats amb motiu de la Festa Major de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ordenarà el trànsit aquest dimecres per minimitzar l'afectació durant la celebració de la Batalla de les Flors, que tindrà lloc dimecres a partir de les 18 hores de la tarda a la Rambla Ferran, i garantir la seguretat de tota la ciutadania.

Sobre les 16 hores de dimecres es tallarà la circulació de la Rambla Ferran entre la Plaça Berenguer IV i la Plaça Agelet i Garriga, el carrer Anselm Clavé -entre C. Remolins i Comtes d'Urgell- i el carrer Democràcia. Sobre les 17.00 hores es procedirà a tallar el trànsit a la zona d'Avinguda del Segre/Noguerola/Comerç i adjacents, zona on només hi podran accedir els veïns.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest tall de trànsit es farà a Roger de Llúria/Av. Tortosa i a la Av. Del Segre amb L. Roca, temporalment és podrà circular per Av. Del Segre des del pont Vell direcció Pardinyes (talls puntuals), en el sentit contrari només veïns.

Mapa del circuit de la Batalla de Flors a Lleida
Afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu de la Batalla de Flors | LleidaDiari.cat

Restriccions

Queda prohibit estacionar a la zona del recorregut des de les 9 hores fins la finalització de l'acte –aproximadament les 21.30 hores. Les prohibicions afecten a la Rambla Ferran, Anselm Clavé -entre C. Remolins i Comtes d'Urgell, Berenguer IV- i Avinguda del Segre entre la Plaça de La Pau i el carrer Riquer.

Recomanacions

Estacioneu els vehicles de forma correcta amb anterioritat a l'acte i accediu caminant a la zona del recorregut de la Batalla de les Flors. No serà possible accedir amb vehicle a la zona del recorregut de la Batalla mentre aquesta estigui passant. El trànsit de vehicles per Princep de Viana/ Victoriano Muñoz queda obert, pel que es pot accedir sense cap restricció a l'estació de Renfe.

L'accés a l'Avinguda de Madrid/Blondel es podrà fer per Plaça Espanya o pel pont Vell, encara que en aquest últim hi podria haver algun tall puntual de trànsit. Rambla Ferran i Francesc Macià estaran totalment tallats al trànsit de vehicles. Es podrà accedir al pàrquing de la Plaça Sant Joan pel Pont Vell o per l'Avinguda de Madrid. Per qualsevol dubte pregunteu als agents de la Guàrdia Urbana que trobareu a les immediacions o truqueu al telèfon 092.


Comentaris

envia el comentari