Catalunya Diari

L'Agenda Jove ofereix per primera vegada dos cursos reglats de formació

A més, en l’àmbit laboral també destaca l’activitat Trencaclosques professional, 3 tallers que ofereixen la millora del currículum

Imatge d'una noia estudiant amb l'ordinador
L'Agenda Jove ofereix per primera vegada dos cursos reglats de formació | Pixabay

El regidor de Joventut, Festes i Tradicions de Lleida, Ignasi Amor, ha presentat aquest dijous la nova Agenda Jove Tardor 2020 que recull les activitats de lleure que ofereix el Departament de Joventut per a joves a partir de 13 anys. En aquesta edició, cal destacar que es fa un pas més i per primera vegada s'ofereixen dos cursos reglats de formació: el curs de monitor/a de lleure i el curs de monitor/a d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu.

Tots dos cursos combinen una part teòrica i una part pràctica i capaciten per treballar, ja que els cursos són reconeguts per la Direcció General de Joventut i el Consell Català de l'Esport, respectivament. A més a més, tal com ha explicat Amor, en l'àmbit laboral també destaca l'activitat Trencaclosques professional, 3 tallers que ofereixen la millora del currículum destacant les competències, la descoberta dels diversos canals de recerca de feina i la preparació d'una entrevista.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Especial importància el ball i l'street art

En el camp de l'expressió artística, pren especial importància el ball i l'street art. D'una banda, s'ofereix una activitat de break dance i la possibilitat de formar part del nou videoclip de la campanya de prevenció de violències sexistes. De l'altra, Lleida street art és una proposta de quedades mensuals per plasmar missatges de gran format en murs i parets de la ciutat.

Pel que fa a l'esport, a l'Agenda Jove s'hi pot trobar entrenaments de running, una pedalada als aiguamolls de Rufea, iniciació a l'escalada i un torneig de 12h de futsal. L'Agenda Jove es pot consultar a lleidajove.paeria.cat i les inscripcions es fan preferiblement de forma telemàtica des del portal de tràmits de l'Ajuntament. Qui no ho pugui fer en línia, ho pot fer a les oficines del carrer la Palma.


Comentaris

envia el comentari