Catalunya Diari

L'associació Agrupa't de Lleida organitza la V Nit d'Humor Solidari

se celebrarà el pròxim 6 de maig al Teatre de l'Escorxador, amb la participació de reconegudes monologuistes

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'associació Agrupa't presentarà el dilluns dia 6 de maig la cinquena edició d'aquesta iniciativa que se celebrarà el pròxim 6 de maig al Teatre de l'Escorxador, amb la participació de reconegudes monologuistes i humoristes com Eva Cabezas, Jessika Rojano, Sil de Castro i Pepi Labrador.

La cinquena edició de la Nit d'humor solidari en benefici de l'associació lleidatana Agrupa't, que treballa amb persones amb problemes d'addiccions es celebrarà el dilluns 6 de Maig, a les 20.30 hores, el Teatre de l'Escorxador acollirà aquest espectacle que estarà conduït per la humorista i actriu Eva Cabezas i en el qual hi participaran fins a quatre monologuistes rellevants.

Suport a aquest tipus d'iniciatives impulsades per associacions

Cal donar suport a aquest tipus d'iniciatives impulsades per associacions, perquè, a més, d'oferir un espectacle de molta vàlua, contribueixen a una bona causa. És per això que cal omplir el Teatre de l'Escorxador per ajudar a aconseguir els objectius proposats. Per a l'entitat, aquest tipus d'actes són una via important per poder recaptar diners i autofinançar els projectes que es volen tirar endavant i, alhora, aconseguir una major conscienciació de la població sobre els problemes que algunes persones pateixen a causa de les seves addiccions.

La 5a Nit de l'Humor Solidari compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, d'empreses de la ciutat i del Club de la Comèdia i Comedy Central. L'entrada a la vetllada humorística té un preu de 8€ anticipada i de 10 euros a taquilla.

Agrupa't atén aproximadament 90 usuaris cada any

L'Associació Agrupa't, que atén aproximadament 90 usuaris cada any, treballa des de fa més de 15 anys a la ciutat de Lleida coordinadament amb l'Hospital Santa Maria per millorar la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències. L'entitat treballa a través d'un espai d'acollida, tallers psico-terapèutics i de creixement personal i acompanyament a la inserció sociolaboral, amb una tasca educativa molt estreta amb el centre hospitalari.

A més, gestiona també Semaiha, una empresa d'inserció per al col·lectiu de persones que atenen i amb dificultats per accedir al món laboral, dedicada als serveis de manteniment i millora d'habitatges.


Comentaris

envia el comentari