Catalunya Diari

Lleida promociona els restaurants que fan servei de menjar per recollir o bé de lliurament a domicili

La campanya és oberta a tots els restaurants de la ciutat que s'hi vulguin sumar

Cartell de promoció dels restaurants de Lleida que elaboren menjar per emportar
L’Ajuntament de Lleida promociona els restaurants que fan servei de menjar per recollir o bé de lliurament a domicili | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida convida la ciutadania a demanar menjar per emportar o a usar el servei de lliurament a domicili que ofereixen els restaurants de la ciutat. Amb aquesta crida vol fomentar el consum dels productes oferts pels locals que continuen oferint el servei i donar suport al sector de l'hostaleria.

La promoció es durà a terme a través de diferents publicacions a les xarxes socials de la Paeria a les quals es pot veure la llista de restaurants que ofereixen aquest servei. La llista incorpora els establiments associats a Hostaleria de Lleida i també els establiments adherits a la campanya de promoció gastronòmica, a l'apartat de gastronomia de la pàgina web de Turisme de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una iniciativa que ve de llarg

Cal recordar que, ja al mes de març, durant el primer confinament, tant Turisme de Lleida com Hostaleria de Lleida van ser pioners en el recull i la difusió dels establiments de restauració que feien i fan servei de lliurament de la seva gastronomia a domicili o altres iniciatives de dinamització. De fet, dins de la campanya de promoció turística endegada fa un mes, 'Lleida, tot el que estimes', Turisme de Lleida va activar una subcampanya de promoció dels restaurants.

Ara, als dos menús de promoció inicial, s'hi ha sumat el Menú per Emportar i es promociona, un a un, tots els restaurants que participen en aquesta campanya. La campanya de promoció gastronòmica de Turisme de Lleida continua oberta i qualsevol restaurant que s'hi vulgui sumar, només ha de comunicar-ho a l'organisme, 973700319, i omplir, un senzill formulari, de forma gratuïta.

Pueyo demana una ABP específica per al Segrià i més dotació policial per a Lleida

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha demanat al conseller d'Interior, Miquel Sàmper, la creació d'una Àrea Bàsica de Policia (ABP) específica per al Segrià, independent de la que ara comparteix amb les comarques del Pla d'Urgell i les Garrigues.

En aquest sentit, el paer en cap ha sol·licitat al conseller que es contempli aquesta petició, ja que des del Departament d'Interior existeix el projecte de dotar de més competències a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Mollerussa, que es faria càrrec de l'ABP existent. Pueyo ha argumentat la petició exposant al conseller Sàmper la gran extensió territorial i la peculiaritat de Lleida de tenir un espai com l'Horta, amb una població molt disseminada.


Comentaris

envia el comentari