Catalunya Diari

Albiol assegura que els professors catalans «perverteixen i manipulen els sentiments dels nens»

El líder del PPC proposa que l’Estat intervingui per «corregir la situació»

El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol
El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol | CatalunyaDiari.cat

El candidat del Partit Popular a les eleccions del 21 de desembre, Xavier García Albiol, ha afirmat que cal prendre «mesures urgents» en l’àmbit educatiu perquè «una part molt important» de mestres i professors «perverteixen i manipulen els sentiments dels nens» des de ben petits.

Per això, Albiol proposa que l’Estat intervingui per «corregir la situació» i tornar a prendre el control de les competències en ensenyament. En aquest sentit, s’ha mostrat molt crític amb el PSC, a qui retreu que defensi que l’escola catalana tingui «la plena competència».

2.000 noves places de mestres i professors a Catalunya

Precisament aquestes declaracions s'han produït el dia en què el ministeri d'Educació ha publicat la convocatòria per a 2.000 mestres i professors a Catalunya, que hauran de presentar les seves sol·licituds abans del 20 de desembre. L'anunci d'aquesta convocatòria ha estat fet públic pel secretari d'estat d'Educació, Marcial Marín, en un lliurament de premis. I és que cal recordar que sota l'aplicació del 155 aquesta responsabilitat ja no depèn del Departament d'Ensenyament.

Marín ha recordat que aquest dilluns se celebrava el Dia del Mestre i ha destacat que, com a «gest de reconeixement, tranquil·litat i garantia», s'han convocat aquestes oposicions de docents d'Educació Infantil, Primària i Secundària a Catalunya, a les que seguiran més, ha dit, en altres comunitats autònomes.


Comentaris

envia el comentari